МЕЖДУНАРОДЕН ИНСТАГРАМ КОНКУРС #CATCHTHEMOMENT

ПОКАЖИ НИ МОМЕНТИТЕ ВКЪЩИ, В КОИТО СИ АКТИВЕН! ДОКАЖИ НИ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е СПЕЦИАЛЕН! СПОДЕЛИ ГИ В ИНСТАГРАМ! ОЧАКВАТ ТЕ СТАХОТНИ НАГРАДИ!

Когато животът те предизвика отново, трябва да си готов с план за пътешествие! Можеш да го направиш още сега! Да отвориш гардероба и да извадиш онези красиви дрехи, които ще те заведат на края на света.

Мечтай сега, пътувай утре! Направи си аутфит за любима дестинация и ни го покажи. Дали ще избереш допира на лена и класиката на райето, ако твоят рай са гръцките острови? Или топ с цвета на джунглата, къси дънкови панталони и малка раница, с които да прекосиш Азия? Какво ще кажеш за кърпа за глава на точки и големи очила в стил Грейс Кели, ако обичаш серпентините на Лазурния бряг или за рокля с тънки презрамки, съчетана с коктейл, за тераса-парти в Лондон?

Снимай се с аутфита за мечтаната от теб дестинация и го сподели с нас в Инстаграм! Използвай хаштаг #DreamNowTravelLaterBG и #CatchTheMomentBG и тагни @answear_bg. Посланик на предизвикателството е Биляна Славейкова - Bibons, а заедно с нея очакваме да видим къде ще те отведе въображението!

ТЕМА МАЙ/ЮНИ: Мечтай днес, пътувай утре

Как да участваш:
От 2 май 2020 до 30 юни 2020г. в 12ч. качи снимка в Инстаграм на твоя перфектен аутфит за мечтаната дестинация. Нека авантюрата започне сега!

Правила за кампанията

PARTNER

НАГРАДИ

600 лв за модни находки
по избор от Answear.

Умният часовник на Samsung, който подхожда на стила и начина ти на живот! Супер красив дизайн и много смарт навигация. Изцяло дигитален, с максимално лесно свързване и дълъг живот на батерията. Той е най-добрият wellness партньор за постигане на цели – диета, упражнения, психично здраве, добър сън.

ЖУРИ:

Адам Цекиера
фотограф за Answear в централата в Полша, признат за най-обещаващ моден фотограф.

Биляна Славейкова

ПОСЛАНИК НА ТЕМАТА:

Момиче със собствен стил и завладяваща индивидуалност, Биляна Славейкова - Bibons винаги вибрира на най-актуалната модна честота. Вкусът й е безупречен. Пътува много, тества смело и слага акцента точно там, където му е мястото. Светът през очите й е фотогеничен и толкова цветен, колкото никога не си го виждал. От лондонските улици до най-ярките фестивали по света, тя оставя след себе си красива дигитална следа и ни вдъхновява.

ПОБЕДИТЕЛ:

ВИЖ СНИМКИТЕ, КОИТО НИ ВПЕЧАТЛИХА В ДРУГИТЕ СТРАНИ:

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Wearco е регистрирана компания, със седалище в Краков (Полша), улица Aleja Pokoju 18, 31-564 Kraków (KRS: 0000816066) и е отговорен за съхраняване на личните данни на участниците в играта. Всички предоставени лични данни са предоставени доброволно и изцяло за нуждите на играта. Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на настоящата Игра или в случаите, в които това е предвидено в закон. Личните данни на победителя и участниците ще бъдат известни на членовета на журито на играта Catch The moment, изрочно упоменати на страницата на играта и ще бъдат съхранявани толкова дълго, колкото е необходимо за нуждите на играта и законодателството на Република България, и заличени веднага след този период. Участниците имат право да се свържат с организатора и да получат достъп до персоналните си данни. При положение, че участник сметне, че персоналните му данни са използвани по незаконен начин и има коментари в тази връзка, то той трябва да направи официално оплакване в Комисия за защита на личните данни. Евентуално възникнали спорове между Организатора, респ. Wearco и Участниците в Играта се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентния съд. Недействителност или неприложимост, на която и да е разпоредба от тези Правила няма да засяга действителността или приложимостта на останалите разпоредби. Нищожността на отделни разпоредби не влече нищожност на Правилата на Играта, когато те са заместени по право от повелителни правила на закона. Към съдържанието на настоящите Правила и провеждането на Играта се прилага действащото законодателство на Република България.

При желание да се свържете с организатора – Wearco, това трябва да се направи посредством електронен адрес: iod@wearco.pl или в писмена форма на: Wearco S.A., Aleja Pokoju 18, 31-564 Kraków.