МЕЖДУНАРОДЕН ИНСТАГРАМ КОНКУРС #CATCHTHEMOMENT

ПОКАЖИ НИ МОМЕНТИТЕ, В КОИТО СИ АКТИВЕН! ДОКАЖИ НИ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ ТЯХ Е СПЕЦИАЛЕН! СПОДЕЛИ ГИ В ИНСТАГРАМ! ОЧАКВАТ ТЕ СТАХОТНИ НАГРАДИ!

Summer is FUN
Всичко, за което копнееше през миналите месеци, вече е реалност! Време е да празнуваш така, както искаш. Хайде, вади мечтите от куфара и скачай в приключението!

Лятото е тук! Покажи ни как се забавляваш! Сваляш задръжките на щуро плажно парти или скачаш с дрехи в електриковите води на басейна? Летиш върху вълните или се гмуркаш в дълбините? А може би бързаш към върха на планината с приятели или се опитваш да докоснеш облаците с парапланер? Сигурни сме, че каквото и да правиш, се забавляваш страхотно. И нямаме търпение да видим как.

Снимай най-веселите си летни моменти и ги сподели с нас в Инстаграм! Използвай хаштаг #SummerIsFunBG и #CatchTheMomentBG и тагни @answear_bg. Посланик на предизвикателството е шеф Божана Кацарова и заедно очакваме да ни покажеш слънчевата страна на живота.

ТЕМА юли/август: Лятото е забавно

Как да участваш:
От 1 юли 2020 до 31 Август 2020г. в 12ч. качи снимка в Инстаграм на твоето забавно лято. Колкото по-щуро, цветно и дръзко, толкова по-добре!

Правила за кампанията

PARTNER

НАГРАДИ

600 лева в модни находки
по избор от Answear

Слушалки Galaxy Buds+ на Samsung, с които преоткриваш звука! Пълно потапяне в ритъма със студийно качество на музиката. Перфектен звук, създаден от AKG. Повече микрофони, по-малко шум - за кристално чисти разговори. Контрол с едно докосване. Неуморима батерия и бързо безжично зареждане. О, да, и в страхотни цветове!

ЖУРИ:

Адам Цекиера
фотограф за Answear в централата в Полша, признат за най-обещаващ моден фотограф.

Божана Кацарова

ПОСЛАНИК НА ТЕМАТА:

Ако има синоним на "хубаво време", това е шеф Божана Кацарова. Любимата ни кулинарна рок звезда носи слънцето със себе си и създава парти настроение навсякъде, където се задържи за повече от две минути. Истинско перпеуум мобиле, тя завихря около себе си наситени цветове, ярки вкусове, опияняващи аромати и весели приятели. Не можем да твърдим със сигурност дали екстремните забавления я привличат или тя ги привлича, но едно е сигурно - Божана знае как да забърка вечно лято.

ПОБЕДИТЕЛ:
Dream Now, Travel Later

ВИЖ СНИМКИТЕ, КОИТО НИ ВПЕЧАТЛИХА В ДРУГИТЕ СТРАНИ:

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Wearco е регистрирана компания, със седалище в Краков (Полша), улица Aleja Pokoju 18, 31-564 Kraków (KRS: 0000816066) и е отговорен за съхраняване на личните данни на участниците в играта. Всички предоставени лични данни са предоставени доброволно и изцяло за нуждите на играта. Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на настоящата Игра или в случаите, в които това е предвидено в закон. Личните данни на победителя и участниците ще бъдат известни на членовета на журито на играта Catch The moment, изрочно упоменати на страницата на играта и ще бъдат съхранявани толкова дълго, колкото е необходимо за нуждите на играта и законодателството на Република България, и заличени веднага след този период. Участниците имат право да се свържат с организатора и да получат достъп до персоналните си данни. При положение, че участник сметне, че персоналните му данни са използвани по незаконен начин и има коментари в тази връзка, то той трябва да направи официално оплакване в Комисия за защита на личните данни. Евентуално възникнали спорове между Организатора, респ. Wearco и Участниците в Играта се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентния съд. Недействителност или неприложимост, на която и да е разпоредба от тези Правила няма да засяга действителността или приложимостта на останалите разпоредби. Нищожността на отделни разпоредби не влече нищожност на Правилата на Играта, когато те са заместени по право от повелителни правила на закона. Към съдържанието на настоящите Правила и провеждането на Играта се прилага действащото законодателство на Република България.

При желание да се свържете с организатора – Wearco, това трябва да се направи посредством електронен адрес: iod@wearco.pl или в писмена форма на: Wearco S.A., Aleja Pokoju 18, 31-564 Kraków.